torsdag den 28. marts 2013

Katrines fantastiske mærker


 
 




Kan I huske Katrines julegavemærker?

I købet af de sidste måneder har hun klippet sig igennem bøger som Bær i farver, Hvad finder jeg i skoven og Blomster i mark og mose - og det er der kommet de smukkeste til-og-fra-kort ud af.

Jeg er vildt imponeret af, at hun sidder og klipper alle motiverne ud i hånd, bare hjulpet af en piv-spids broderisaks og at der ikke er selv de mindste klister-kanter at spore på kortene.

Mosteren var så snydeheldig at falde over 7 Tintin-er, som ikke var bedre værd end at Katrine fik lov at sætte saksen i dem, så nu er hun i gang med en Tintin, Terry og Tournesol-konfirmationskort-serie. Den venter vi os meget af :-)

Samme moster har bestemt, at niecen skal have sin egen lille stand på årets Sommersalg - det bli´r så godt.
... og så var der det med den etsy-shop, Katrine!

mandag den 25. marts 2013

To sider af samme sag



Et nyt tema er på vej igennem produktionshallen, og jeg håber, at resultaterne når frem til web-shoppen i løbet af påskeferien.

Genbrugsmotiverne er suppleret med fx Blackhawken, og det er igen takket være marketingsassistentens lange, kedelig aftener på diverse svenske og engelske hoteller - og vi sender en varm tak til hendes chef i Arla, som sørger for, at hun bliver sendt ud i verden :-)

Jeg er mest vild med den fine retro-flyveplads, men jeg kender adskillige små drenge, som uden tøven ville foretrække Blackhawken.

torsdag den 21. marts 2013

At se en knap


Denne vinter vil blive husket for sygehusbesøg ad libitum, adskillige luftvejsinfektioner og et vidunderligt bogindkøb, nemlig Ilse Christensens, At se en knap.

Ilse Christensen er grafisk designer og indehaver af en imponerende stor knappe-samling, for i bogen præsenterer hun et udsnit af den, og det udsnit tæller 2500 forskellige knapper!

Knapperne får det fulde fokus i bogen, som udmærker sig ved en ordknaphed, der giver knapperne plads og tvinger læseren til at dykke ned i de detaljer, som Ilse Christensens fotografier viser så fint.
Herlighederne er sat tematisk op og udover de oplagte temaer som Blomster og Læder, så er min favorit  Bagsider!

... og hvilken lykke, når man genkender en knap fra sin egen ydmyge samling :-)
 
Jeg fandt mit eksemplar i Vangsgaard i Aarhus, som altid er et besøg værd, og hvor man får byens bedste Latte.

lørdag den 16. marts 2013

En god gang genbrug


Vi snuppede en genbrugstur på 2 timer, 3 byer og 4 genbrugsbutikker - og det var i grunden ikke så galt.

Brio-færgen er for skøn og ikke af den aller nyeste slags. Det samme må siges om blitz-pærerne, som er af den slags min far brugte og brændte fingrene på, når de skulle skiftes ud.

Liggestolestoffet er knaldhamrende orange og der nok 10 meter på rullen, så måske skal mine gamle instruktørstole endelig have nyt betræk.

... og så er der den lille lyseblå Holmegård-ting. Dem elsker jeg og de får sjældent lov til at blive stående, når først jeg får øje på dem.

fredag den 15. marts 2013

Nuser møder Andy


Fredagen er skudt rigtig godt i gang, når dagen starter med et blik på en meget farverige udgave af denne klassiske Nuser og Woodstock-tegning.

søndag den 10. marts 2013

Grøn-blå, ulden 50´er-giraf



I et mørkt hjørne i en genbrug langt uden for lands lov og ret var der en farvekombination, der fangede mit blik.

Det viste sig ved nærmere eftersyn at være et top-tykt og top-dejligt uldent tæppe af den slags, som er noget nær uopslideligt.

Den grøn-blå petroleums-agtige nuance er så smuk sammen med det grå giraf-gitter og Safari-mærket tyder på, at der kan ligge zebra- eller leopard-mønstrede tæpper gemt i et andet mørkt genbrugshjørne.

Jagten er hermed gået ind!

torsdag den 7. marts 2013

Marts og solskin


En kurvestol med tæppe placeret op ad den lune vestgavl, varm te i verdens mest gule tekrus og solskin ad libitum.
...  jamen, så kunne chefen og Striber, rib og løst-sagen  da ikke få en smukkere udendørs-debut!

Vinter-rodet i baggrunden tager vi os af en anden dag ;-)